Fată din Timișoara, abuzată sexual de ambii părinți, în ultimii șase ani,...

Fată din Timișoara, abuzată sexual de ambii părinți, în ultimii șase ani, de la vârsta de șapte ani UPDATE Decizia instanței

0
DISTRIBUIȚI

Doi timișoreni, soț și soție, în vârstă de 43 și 37 ani, au fost reținuți, astăzi, fiind acuzați că în ultimii șase ani, și-au abuzat sexual fata acum în vârstă de 13 ani. Totul a început după ce victima s-a dus la DGASPC Timiș și a povestit coșmarul prin care trece, fiind făcută o plângere penală.

Investigațiile polițiștilor de la Serviciul de investigații criminale din cadrul Poliției Timiș au scos la iveală faptul că fata a fost abuzată sexual prima dată la vârsta de șapte ani, atât de tată, cât și de mamă.


Profitând de imposibilitatea fetei de a se apăra, părinții au întreținut cu aceasta raporturi sexuale, orale și anale, în repetate rânduri. Mama fetei a participat activ la abuzurile soțului, atunci când nu privea cum propria fiică este  exploatată sexual.

Polițiștii au făcut, astăzi, o percheziție la domiciliul celor doi soți care sunt acuzați viol în formă continuată, instigare la agresiune sexuală, corupere sexuală, rele tratamente aplicate minorului. Aceștia urmează să fie prezentați judecătorului cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE Când au plecat de la locuința percheziționată, unul dintre polițiști a avut ca principală grijă să nu-i permită unui cameraman să filmeze. Asta după ce au existat alte câteva momente tensionate, anchetatorii fiind nemulțumiți de faptul că jurnaliștii au aflat unde este locuința. Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Timiș a dispus efectuarea de verificări prin intermediul Biroului Control Intern cu privire la acest incident. Judecătoria Timișoara a decis arestarea celor doi pentru 30 de zile. Decizia nu este definitivă putând fi atacată cu contestație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.