A început „exodul” la Zoo Timișoara. Ce animale sunt mutate azi FOTO

A început „exodul” la Zoo Timișoara. Ce animale sunt mutate azi FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Închisă de aproape patru luni, Grădina Zoologică de la Pădurea Verde rămâne treptat fără locatari.

A început mutarea animalelor, iar pentru cele rămase se va asigura în continuare hrana și îngrijirea. Pentru ZOO se va elabora un nou proiect de grădină zoologică la standarde europene.

Dintre animalele de la Grădina Zoologică Timișoara 59 urmează a fi preluate de către Adăpostul de urși din Veresegyhaz – Ungaria, Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public și Fondului Locativ Craiova, Parcul Memorial „Constantin Stere” Ploiești, Grădina Zoologică Pitești, USAMVBT „Regele Mihai I al României” – Disciplina de Biologie, Gunther Cristian, un partener care dăduse mai multe animale în custodie Grădinii Zoologice Timișoara.

Astăzi a început mutarea în custodie pe o perioadă nedeterminată la Administrația Parcului Memorial „Constantin Stere” din Ploiești-Grădina Zoologică Ploiești a trei oi, trei gâște canadiene, trei pisici sălbatice, patru ratoni, un coati și un nandu.

„Activitățile de îngrijire a animalelor din colecție se realizează zilnic de către angajații Grădinii Zoologice până la mutarea ori relocarea temporară sau definitivă în condiții de siguranță a acestor animale către alte grădini zoologice partenere.


În total, la ZOO erau 261 de exemplare din 46 de specii. Relocarea a fost aprobată de către consiliul local”, a transmis Direcția Comunicare-Relaționare a municipalității.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.