Poliția locală anunță că patru dintre cei șase suspecți căutați pentru crima...

Poliția locală anunță că patru dintre cei șase suspecți căutați pentru crima din zona Gării de Nord au fost găsiți UPDATE Ce spun anchetatorii

3
DISTRIBUIȚI

Sute de migranți au fost ridicați de pe străzile din Timișoara în încercarea oamenilor legii de a descoperi autorii atacului care a avut loc luni în zona Gării de Nord din Timișoara, în urma căruia un migrant din Afganistan a murit, iar un altul a fost rănit.

Poliția Locală Timișoara a anunțat astăzi că patru din cei șase suspecți din cazul acelei crime au depistați de polițiștii de la Serviciul Investigații Criminale într-o pensiune, într-un grup mai mare de migranți, pentru controlul situației fiind chemați și polițiștii locali.

„Polițiștii locali din cadrul Biroului Ordine Publică și Intervenție Rapidă au fost solicitați, în această după-amiază, în jurul orei 16.20, de către polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, să-i sprijine în acțiunea de identificare a suspecților în cazul crimei din data de 19 aprilie, din zona Gării de Nord, existând date că aceștia ar fi cazați la Pensiunea Diamond Residence de pe str.


Miron Costin. Astfel, în locația respectivă au fost identificați patru din cei șase suspecți, și încă patru persoane tot din categoria migranților care nu dețineau documente și care au fost predați la Inspectoratul General pentru Imigrări. În cursul zilei de astăzi, polițiștii locali au mai predate la IPJ Timiș alți 27 de cetățeni afgani pentru audieri în același caz”, a transmis Poliția Locală Timișoara.

UPDATE Surse din cadrul IPJ Timiș au declarat pentru PRESSALERT.ro că indivizii indicați ca fiind suspecți de către Poliția Locală nu fac parte dintre cei căutați, ci doar se aflau în zona Gării de Nord în ziua respectivă.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.