O nouă premieră la Teatrul Maghiar din Timișoara

O nouă premieră la Teatrul Maghiar din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Teatrul maghiar „Csiky Gergely” aduce în fața publicului o nouă premieră, care va avea loc în data de 16 mai, în sala mare a teatrului, cu respectarea numărului de persoane care au acces în sală. Reprezentația va începe la ora 18,00.

Este vorba de musicalul „Nouă”, al cărui libret e scris de Arthur Kopit iar partitura e semnată de  Maury Yeston. Spectacolul e pus în scenă de regizorul Györfi Csaba, dramaturgia e realizată de Kiliti Krisztián, decorul și costumele sunt creația lui Albert Alpár și Kiss Zsuzsanna, coregrafia a fost gândită de Baczó Tünde și Györfi Csaba iar muzica a fost compusă de Cári Tibor și Roxana Deleanu.

Repetițiile pentru spectacol au reprezentat o adevărată provocare pentru realizatorii acestuia, deoarece, de-a lungul timpului, musicalul, o adaptare a filmului pseudo-autobiografic „8½” regizat de Federico Fellini, în care personajul central trece prin criza vârstei mijlocii, s-a bucurat de un succes imens. În 1982, musicalul a obținut premiul Tony pentru cel mai bun musical, iar în 2003, un al doilea, pentru cea mai bună relansare.

Spectacolul pus în scenă la Timișoara se dorește a fi unul inedit, și cu ajutorul numeroasei distribuții, se mizează pe un succes de lungă durată.

Reprezentația va avea loc cu respectarea tuturor normelor sanitare în vigoare.


Biletele pot fi procurate la casieria teatrului sau online, pe www.biletmaster.ro . Biletele rezervate trebuie ridicate de la casieria teatrului cu cel puțin 48 de ore înainte de reprezentație, în caz contrar locurile urmând a fi redistribuite.

Foto: Petru Cojocaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.