Cei trei suspecți în cazul crimei de pe bulevardul Dragalina, trimiși în...

Cei trei suspecți în cazul crimei de pe bulevardul Dragalina, trimiși în judecată de procurorii timișoreni

0
DISTRIBUIȚI

Suspecții crimei care a șocat Timișoara la începutul lunii februarie au fost trimiși în judecată. Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș a informat astăzi că procurorii au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată atrei bărbați, în stare de arest preventiv, sub aspectul săvârşirii, în coautorat, a infracțiunilor de omor și de purtare abuzivă.

Vă reamintim că incidentul s-a produs la începutul lunii februarie, pe malul Begăi, victima reușind să ajungă până pe bulevardul General Ion Dragalina, unde a fost găsită de echipajele de urgență ajunse la fața locului.


Suspecții au fost identificați și reținuți o lună mai târziu.

„În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut că în data de 05.02.2021, în jurul orelor 20:00, pe Splaiul Tudor Vladimirescu din Timișoara, inculpații C.A.D., V.F.I. și A.O.R., împreună, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în calitate de agenți de intervenție, angajați ai unei societăți de pază și protecție, ar fi agresat victima B.R.C. aplicându-i lovituri cu pumnii și cu picioarele și ar fi trântit-o la pământ, iar în aceste împrejurări, în timp ce toți cei trei inculpați ar fi continuat să lovească victima, inculpatul C.A.D. i-ar fi aplicat acesteia o lovitură de cuțit în zona coapsei stânga, secționându-i complet artera femurală, în urma acestei lovituri victima suferind leziuni traumatice grave care au condus la decesul său”, a transmis Parchetul.

Dosarul a fost trimis spre competentă soluţionare Tribunalului Timiş.

Oamenii legii fac precizarea că trimiterea în judecată reprezintă, conform prevederilor Codului de procedură penală, o etapă a procesului penal ce constă în finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă în vederea judecării cauzei, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.