Contracte prelungite pentru doi „stranieri” ai Ripensiei

Contracte prelungite pentru doi „stranieri” ai Ripensiei

0
DISTRIBUIȚI
Foto: ripensiatimisoara.ro

Nu sunt numai veşti la capitolul „out” de la Ripensia în aceste zile. Roş-galbenii au anunţat astăzi că gemenilor Andrei şi Valeriu Macriţchii, jucători originari din Republica Moldova, le-au fost prelungite contractele cu încă doi ani de zile.

Cei doi jucători în vârstă de 25 de ani au sosit la „Ripi”, şi totodată pentru prima dată la un club din România, în ianuarie 2020. „…şi în scurt timp au devenit doi dintre jucătorii cu prezențe stabile și evoluții constant bune în primul 11”, se arată pe site-ul Ripensiei.


Valeriu Macriţchii a înregistrat 22 de prezenţe în sezonul trecut, 18 din postura de titular pentru cel care evoluează de regulă fundaş lateral. În ediţia precedentă reuşise un gol în trei apariţii. Fratele său Andrei, mijlocaş de meserie, are 24 de selecţii şi trei goluri marcate în stagiunea 2020-21, la care se adaugă cele trei prezenţe avute şi el în campionatul precedent, întrerupt prematur din cauza pandemiei.

„Ripi” nu a oficializat deocamdată niciun nume nou, având pe lista plecărilor jucători importanţi, precum T. Călin, Dobre (ambii împrumutaţi în Liga I, la UTA, respectiv Clinceni), Popovici (Slatina), Neagu şi Tudorache. Echipa de la Gara Mică s-a reunit ieri.

În altă ordine de idei, ripensiştii au mai anunţat un nume nou în cadrul Centrului de copii şi juniori, e vorba de fostul mijlocaş timişorean Gheorghe Marişescu, care va pregăti echipa U16 a clubului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.