Cristian Ghinea, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, în vizită la Timișoara

Cristian Ghinea, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, în vizită la Timișoara

2
DISTRIBUIȚI

Cristian Ghinea (USRPLUS), ministrul al Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE), va sosi vineri, 23 iulie, la Timișoara pentru întâlniri de lucru și discuții privind derularea proiectelor pe fonduri europene și Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Ministrul Ghinea are pe agendă o întâlnire de lucru la Primăria Timișoara, în cursul dimineții zilei de vineri.


De asemenea, va vizita locația viitoarei maternități care va fi construită prin PNRR, și șantierul pentru reabilitarea liniilor de tramvai și pentru regenerarea urbană din zona Bogdăneștilor, proiect în execuție pe Programul Operațional Regional. Ministrul va fi însoțit de către colegii săi de partid, primarul Timișoarei și președintele USRPLUS Timiș, Dominic Fritz, viceprimarul Timișoarei, Ruben Lațcău, și vicepreședintele consiliului județean, Cristian Moș.

„Programul Național de Reziliență și Redresare, negociat cu Bruxellesul și în curs de aprobare, presupune un salt calitativ al proiectelor publice, într-un timp foarte scurt și ne impune un ritm al reformelor fără precedent pentru administrație, pentru Timișoara și Timiș, și pentru întreaga țară. Am convingerea că doar acest Guvern, împreună cu partenerii locali, poate sa creeze cadrul pentru modernizarea administrației și a României și că vom trece cu bine testul PNRR, de capacitate administrativă, din 2026”, a declarat ministrul Cristian Ghinea înaintea vizitei la Timișoara.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.