Ansamblul „Banatul” participă la festivalul național de folclor „Ioan Macrea” de la...

Ansamblul „Banatul” participă la festivalul național de folclor „Ioan Macrea” de la Sibiu

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-466545547">

Ansamblul profesionist „Banatul” va participa în 26 noiembrie, la Sibiu, la festivalul național de folclor „Ioan Macrea”, un prestigios festival de folclor din România, cu unii dintre cei mai îndrăgiți soliști ai cântecului bănățean: Liliana Laichici, Mihaela Petrovici, Carmen Popovici Dumbravă, Dumitru Teleagă, Adrian Stanca și Nicu Novac. Programul artistic, pregătit cu migală, va cuprinde  cântece și jocuri autentice bănățene. Orchestra Ansamblului Banatului va fi condusă de dirijorul Sebastian Roșca, iar coregrafia este semnată  de Nicolae și Brândușa Stănescu.

În 28 noiembrie dansatorii ansamblului profesionist „Banatul” vor participa, tot la Sibiu, la filmările dedicate Crăciunului, pentru TVR1, alături soliștii Stana Stepanescu, Liliana Laichici, Ciprian Pop, Adrian, Oana și Raluca Stanca, Carmen Popovici Dumbravă, precum și de elevi ai Școlii de Arte Timișoara, cu un program de colinde și datini bănățene, realizat pentru apropiata sărbătoare a Crăciunului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.