Reduceri surpriză pentru locuințele din ansamblul Toronto Residence din Timișoara

Reduceri surpriză pentru locuințele din ansamblul Toronto Residence din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Un ansamblu rezidențial complet finalizat în Timișoara vă așteaptă! RPC Group, dezvoltator imobiliar cu experiență, lansează spre vânzare 34 apartamente complet amenajate, intabulate și cu toate utilitățile branșate, gata de predat și locuit.

Situat în partea de nord a orașului la doar 300 m de complexul de birouri VOX, la doar 1.7 km de Iulius Town, cu stație de mijloc de transport în comun în imediata vecinătate a ansamblului și cu toate facilitățile de care are nevoie o familie, credem că TORONTO RESIDENCE este soluția perfectă.
Acest ansamblu se adresează oamenilor care doresc să locuiască în oraș, beneficiind de toate serviciile zonei.


Apartamentele sunt bine compartimentate, cu multă lumină și încăperi generoase. Ansamblul beneficiază de lifturi, locuri de parcare subterane și supraterane, loc de joacă.

Pentru că fiecare om își dorește să trăiască mai bine am ales sa creăm apartamente cu 3 camere luminoase, cu locuri de parcare, care predominant sunt cea mai mare problema a marilor orașe.

De asemenea, oferim 6 apartamente în regim penthouse, dispuse în câte 3 scari de bloc deservite cu câte 2 lifturi pe scara, bucurându-se de terase generoase pentru o calitate a vietii mai bună!

Cum se pot face rezervări sau vânzări?

Echipa de vânzări a societății este la dispoziția celor interesați, iar, dacă vor semna antecontractul în perioada 25.11 – 23.12, clienții vor beneficia de surprize plăcute și reduceri pe măsură!

Detalii la 0722 380 267 sau https://toronto-residence.ro/.