Trei pietoni, loviți în plin de o mașină, pe stradă UPDATE Una...

Trei pietoni, loviți în plin de o mașină, pe stradă UPDATE Una dintre victime a murit

0
DISTRIBUIȚI

Accident de circulație cu urmări grave în această după-amiază, pe strada Căminelor din Reșița. Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital.

„Astăzi, în jurul orelor 14.45 un conducător auto care conducea un autoturism pe strada Căminelor din municipiu a surprins pe partea carosabilă un grup de trei pietoni, în urma accidentului un bărbat fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Reșița, în stare gravă.


Din primele verificări a rezultat faptul că accidentul nu avut loc în zona trecerii de pietoni. Conducătorul auto, un tânăr de 22 de ani, a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ. Polițiștii rutieri desfășoară cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc accidentul”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

UPDATE IPJ Caraş-S3verin a transmis că, în urma accidentului rutier de astăzi, din Reșița, pe str. Căminelor, a rezultat decesul unui bărbat de 49 de ani, domiciliat în Reșița. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infractiunilor de ucidere din culpă și modificarea urmelor locului accidentului.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.