Zece tone de sare, împrăștiate pe străzile din Timișoara noaptea trecută

Zece tone de sare, împrăștiate pe străzile din Timișoara noaptea trecută

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Firma care are contract pentru deszăpezire cu Primăria Timișoara a scos pe teren în noaptea de miercuri spre joi primele utilaje pentru împrăștierea materialului antiderapant. Din cauza temperaturilor scăzute, în Timișoara, riscul de formare a poleiului a crescut.

În total au fost folosite circa zece tone de sare. S-a intervenit unde s-a creat polei. Trei utilaje au împrăștiat material antiderapant în zonele: Calea Șagului, Podul Calea Șagului, Podul Săcălaz, Podul Muncii, Calea Lugojului, Calea Dorobanți, strada Grigore Alexandrescu, strada Ovidiu Balea.

„Rolul acestui material este de a preveni formarea poleiului, de a îngreuna așternerea zăpezii pe carosabil și de a spori siguranța în trafic pe timp de iarnă.

Pentru a sesiza eventuale probleme, cetățenii au la dispoziție următoarele numere de telefon: 0737.770.527, 0356/401051, 0356/401052, 0356/918 – dispecerate SC Brantner Servicii Ecologice SRL, disponibile non-stop.

De asemenea, pot anunța prin Biroul Salubrizare din cadrul primăriei, sunând la numărul de telefon 0256/408335 sau direct, pe site-ul municipalității www.primariatm.ro, la secțiunea Sesizări/Străzi și trotuare”, au transmis, joi, reprezentanții Primăriei Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.