Ministrul Transporturilor pune presiune pe noua conducere a Aeroportului Internațional Timișoara. Care...

Ministrul Transporturilor pune presiune pe noua conducere a Aeroportului Internațional Timișoara. Care este principala misiune

0
DISTRIBUIȚI

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, le-a atras, vineri, atenția că reprezentanților Aeroportului Internațional „Traian Vuia” din Timișoara că sunt în contratimp cu investițiile.

„Finanțările europene pe zona de aviație pot fi făcute până la finalul anului 2023. După aceea nu vor mai fi alocați bani europeni pentru aviație.


Știu că în luna februarie vor anunța câștigătorul pentru terminalul plecări, iar în 15 februarie vor veni la București să semneze protocoale pentru alte două proiecte europene. Este nevoie de multă determinare în implementarea acestor proiecte pentru că există o concurență națională destul de mare în domeniu”, a afirmat Sorin Grindeanu.

După ce în luna noiembrie a anului trecut, ministrul Transporturilor reclama că la aeroport „e câte o singură lampă în tavan deschisă, linoleumurile toate arată de parcă a trecut Al Doilea Război Mondial pe acolo”, acum a observat altă problemă când a coborât din avionul care l-a adus de la București la Timișoara.

„Chestiune de imagine, care poate fi remediată rapid. Nu poți să aterizezi într-un oraș ca Timișoara și să nu fie nici măcar numele orașului scris corect, lipsea litera I, sigur s-a remediat rapid. Noroc că am numărul managerului. Dar voi ține presiune constantă pentru că e una din porțile de intrare în orașul nostru. Îmi doresc ca proiectele de dezvoltare care parcă au trenat să se întâmple cât mai rapid de aceea am dat acel calendar și îl voi urmări îndeaproape. E nevoie ca aeroportul internațional să se dezvolte”, a spus Grindeanu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.