Viața unui bătrân, salvată de prezența de spirit a unor jandarmi aflați...

Viața unui bătrân, salvată de prezența de spirit a unor jandarmi aflați în patrulare, la Timișoara

1
DISTRIBUIȚI

Viața unui bărbat în vârstă de 69 de ani a fost salvată de prezența de spirit a unui echipaj de jandarmi. Bărbatului i s-a făcut rău pe stradă, în fața unui magazin din cartierul Plopi, iar intervenția promptă a jandarmilor a prevenit o tragedie.

„Sâmbătă după-amiaza, jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara, care se aflau în serviciul de patrulare în aria de responsabilitate, au fost îngerii păzitori ai unui bărbat, într-un moment crucial pentru viața sa.


Jandarmii au fost alertați de poziția bărbatului de 69 de ani, care se afla rezemat de geamul unui magazin alimentar, cu capul aplecat. În urma verificării situației, aceștia au constatat că persoana este inconștientă și au solicitat în sprijin un echipaj medical. Bărbatul nu prezenta semne vitale la momentul sosirii personalului medical și în urma resuscitării, care a durat peste 30 de minute, acesta a fost stabilizat. Asupra bărbatului s-a descoperit portofelul, cu actul de identitate și o sumă de bani, iar în timp ce medicii încercau să îl readucă la viață, jandarmii l-au identificat și au ajutat-o pe fiica acestuia să ajungă la locul incidentului, înmânându-i bunurile tatălui său. În urma stabilizării, pentru a primi îngrijiri medicale, persoana a fost transportată la spital”, a transmis Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.