Ripensia şi-a completat atacul cu un jucător experimentat. Noul vârf, însoţit de...

Ripensia şi-a completat atacul cu un jucător experimentat. Noul vârf, însoţit de agentul Mircea Axente la semnare

0
DISTRIBUIȚI

Ripensia a mai făcut o mutare înaintea restartului din Liga 2. Roş-galbenii l-au înregimentat pe atacantul Cristian Gavra, fost jucător la Academica Clinceni, în Liga I, dar şi la „U” Cluj în „B”. Noul vârf a fost însoţit la semnarea contractului de către agentul Mircea Axente.

Gavra (28 ani) s-a despărţit oficial pe 26 ianuarie de Clinceni, „lanterna” ilfoveană a elitei, pentru care nu a reuşit să înscrie în 12 apariţii. Înainte de acest contract, atacantul originar din Arad a avut trei sezoane în tricoul lui „U” Cluj, dintre care primul a fost remarcabil – 22 goluri în 37 meciuri.


A mai jucat la Viitorul, Gaz Metan şi FC Sânleani, totodată a fost internaţional de juniori şi tineret.

Interesant e că Cristi Gavra a venit la „Ripi” prin Mircea Axente, fostul atacant al Politehnicii, care după ce şi-a pus ghetele în cui s-a îndreptat către impresariat.

”Mă bucur foarte mult că am ales acest club. A contat foarte mult că m-am simțit apreciat în momentul în care mi s-a înaintat propunerea de a veni la Ripensia. Sper să răsplătesc această încredere cu realizări pe măsură!”, a declarat Cristian Gavra, care a semnat pe un an şi jumătate cu echipa de pe Bega. Bănăţenii rămăseseră cu doar doi atacanţi de meserie în lot (Golda şi Matiş) după ce s-au despărţit de mai mulţi jucători de profil ofensiv (M. Ion, Ernest, Pădurariu).

Prin această sosire Ripensia a ajuns la şapte transferuri în această iarnă. După revenirile lui Tudor Călin (UTA) şi Şt. Dobre (Clinceni), şi înregimentările lui Nebojsa Ivancevic (Ptuj, Slovenia 2), Ianis Mihart (CFR Cluj juniori), Marco Mircea (Politehnica juniori, împrumut) şi Claudiu Matiş (CSM Reşiţa). Duminică, 20 februarie, de la ora 11.00, roş-galbenii vor evolua în deplasare cu dvizionara C Crişul Chişineu Criş, ultimul test înainte de reluarea campionatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.