Alb-violeţii au o misiune grea la Chiajna, fără căpitan. Nicolae Croitoru: „Este...

Alb-violeţii au o misiune grea la Chiajna, fără căpitan. Nicolae Croitoru: „Este o etapă cu o încărcătură aparte”

0
DISTRIBUIȚI

Dezamăgirea meciului nefinalizat cu Petrolul, trebuie lăsată deoparte de Politehnica. Alb-violeţii au rămas pe loc de baraj de retrogradare înaintea unui meci cel puţin la fel de dificil, în fief-ul Concordiei Chiajna, acolo unde nu au înregistrat puncte până acum. În ciuda situaţiei curente, tehnicianul Nicolae Croitoru e optimist prin prisma evoluţiei echipei în ultima perioadă.

Chiajna vine după o corecţie pe teren, la Cluj, un 0-4 cu „U” care a dus la demiterea antrenorului Claudiu Niculescu.

„Ne aşteaptă un joc dificil. Este o etapă cu o încărcătură aparte şi jocul nostru face parte din această categorie. Întâlnim un adversar care, pentru a prinde unul dintre locurile de play-off şi a rămâne în obiectiv, acela de a promova în Liga I, trebuie să acumuleze trei puncte în următoarele două etape, cum în ultima etapă pentru ei urmează un joc extrem de dificil la Buzău, atunci e clar că jocul de duminică are o importanţă deosebită. Chiar dacă etapa trecută au pierdut destul de clar la Cluj. Consider că a fost un accident. E greu de crezut că o echipă care a încasat în 16 etape de campionat doar şase goluri şi două în toate jocurile din deplasare, reuşeşte, în ghilimele, să primească intr-un singur joc patru goluri.


Consider că a fost un accident. E clar că şi la ei a fost o săptămână destul de furtunoasă. Chiar cu schimbări la nivel de banca tehnică şi cred că vor aborda jocul destul de motivaţi. De partea cealaltă, şi noi venim cu mare nevoie de puncte. Jocul cu Petrolul ne-a pus în imposibilitatea de a lupta pentru punctele puse în joc. Sperăm ca jocul de la Chiajna, chiar dacă este unul dificil, să arate că suntem o formaţie în creştere şi că suntem o formaţie care putem emite pretenţii de a juca de la egal la egal cu orice adversar. Chiar dacă este un joc dificil, eu sper să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor, şi, să reuşim şi un joc bun şi să câştigăm punct sau puncte”, a declarat Nicolae Croitoru, antrenorul principal al Politehnicii.

Cel care i-a luat locul lui „Clau-gol” e Ianis Zicu, chiar un fost contracandidat al lui Nicu Croitoru la banca timişoreană. „Este greu de precizat acum, nu ştiu dacă din punct de vedere al filosofiei de joc se pot face schimbări majore într-un interval scurt de timp. Dar e clar că mental schimbarea de antrenor poate înfluenţa pozitiv”, a precizat tehnicianul lui Poli. „A existat acea frustrare după joc, însă eu cred că şi acea parte din joc, cele 37-38 minute ne-au dat încredere că lucrurile evoluează aşa cum noi ne-am propus şi că putem aborda la fel celelalte jocuri. Consider că echipa a practicat un joc bun împotriva unui adversar, poate cel mai bun din campionat”, a mai spus Nicu Croitoru cu referire la jocul neîncheiat din cauza nocturnei.

Timişorenii au şi alte bătăi de cap. Vor fi lipsiţi în Ilfov de serviciile căpitanului Ioan Mera (suspendat), în timp ce Alin Ignea e incert. Partida Concordia Chiajna – Politehnica Timişoara se dispută duminică, de la ora 12.30 (Digisport 1, Look Sport+, Telekom Sport 1), în etapa a XVIII-a a Ligii 2. Ilfovenii sunt pe locul 4, cu 32 de puncte, în timp ce alb-violeţii ocupă doar poziţia a 15-a, cu 20 de puncte acumulate. Deocamdată FRF nu s-a pronunţat pe seama meciului nefinalizat cu Petrolul, Comisia de Discplină şi Etică a citat ambele cluburi pentru data de 9 martie, dar e greu de crezut că se mai poate schimba ceva şi că meciul nu va fi pierdut cu 3-0 la masa verde de către bănăţeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.