Ripensia Timişoara s-a despărţit de Iosif Rotariu după mai puţin de un...

Ripensia Timişoara s-a despărţit de Iosif Rotariu după mai puţin de un an de colaborare

0
DISTRIBUIȚI

Ripensia Timişoara a anunţat astăzi o plecare de la nivelul conducerii. Angajat în postura de consilier de imagine al roş-galbenilor, fostul internaţional Iosif Rotariu şi-a încetat colaborarea cu clubul din Liga 2 după aproape zece luni şi două săptămâni.

Roti a fost prezentat de ripensişti pe acea funcţie la finele lui mai anul trecut.


Atunci a părut o chestiune mai mult legată de imagine, totuşi, cel care ca jucător a îmbrăcat tricourile lui Poli, CFR Timişoara, Steaua şi Galatasaray, printre altele, ar fi fost responsabil şi pentru detectarea unor juniori talentaţi pentru club, cum ar fi fraţii Ciurel, sosiţi de la Lugoj.

În comunicatul clubului nu se precizează motivul întreruperii colaborării.

„Ripensia Timișoara anunță încheierea colaborării cu Iosif Rotariu. Fostul mare internațional a fost consilier de imagine al clubului din mai 2021 încoace și a constituit un real sprijin pentru dezvoltarea proiectului nostru.

Informațiile și ideile lui Roti vor fi fructificate în continuare de Ripensia.

Iosif Rotariu rămâne un prieten adevărat al clubului nostru și suntem convinși că va fi un susținător al roș-galbenilor. Mulțumim, Roti!”, a transmis Ripensia UVT.

Ripensia, la fel ca Politehnica, stă în acest weekend în play-out-ul Ligii 2. Cele două cluburi timişorene nu şi-au programat amicale cu această ocazie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.