Tânăr care a „sifonat” zeci de mii de lei de la banca...

Tânăr care a „sifonat” zeci de mii de lei de la banca la care lucra, „săltat” de polițiști, în Timiș

0
DISTRIBUIȚI

Locuința unui tânăr de 24 de ani din județ a fost percheziționată, joi, de către polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Timiș.

Oamenii legii efectuează cercetări față de acesta într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de fals informatic în formă continuată sub forma participației improprii, fals informatic în formă continuată, acces ilegal la un sistem informatic în formă continuată și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos în formă continuată.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2018 – noiembrie 2021, bărbatul a efectuat operațiuni financiare ilegale, când a fost angajat al unei unități bancare din București, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 80.000 lei.

În urma perchezițiilor domiciliare, au fost ridicate mai multe telefoane mobile, un laptop, carduri bancare și cartele SIM.

Bărbatul a fost condus la audieri, la sediul poliției, ulterior, acesta fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J.


Timiș.

În cursul acestei zile, tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, magistrații dispunând măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Brigăzii Operațiuni Speciale Timișoara.

La activități au participat și luptători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Timiș.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.