Percheziții la sediul unei firme de construcții din Banat, într-un dosar de...

Percheziții la sediul unei firme de construcții din Banat, într-un dosar de evaziune fiscală. Prejudiciu estimat la 2 milioane de lei

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Caraș-Severin, sub coordonarea Parchetului de pe Tribunalul Caraș-Severin, au pus astăzi în aplicare trei mandate de percheziție emise de Tribunalul Caraș-Severin, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.

„Perchezițiile au fost efectuate la sediul și la punctele de lucru ale unei societăți comerciale, din județul Caraș-Severin, având ca obiect de activitate prestări servicii în construcții.


În urma activităților, au fost ridicate înscrisuri și documente contabile de interes în cauză. Din cercetări, a rezultat faptul că administratorul unei societăți comerciale nu ar fi înregistrat în documentele contabile venituri din prestări servicii în domeniul construcțiilor, cauzând un prejudiciu la bugetul consolidat al statului de aproximativ 2.000.000 de lei”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.