Copiii de la CSC Ghiroda, argint la o importantă competiţie juvenilă din...

Copiii de la CSC Ghiroda, argint la o importantă competiţie juvenilă din Croaţia

0
DISTRIBUIȚI
Foto: CSC Ghiroda Juniori / Facebook

CSC Ghiroda şi Giarmata Vii e unul dintre cluburile din zona de vest care acordă o atenţie sporită creşterii tinerilor sportivi. Printre numeroasele turnee la care au luat parte copiii comunei timişene în această perioadă se numără şi Memorialul „Milenko Jerkovic”, din Croaţia.


Aici, puştii născuţi în 2011 ai galben-albaştrilor au impresionat şi s-au clasate pe locul 2 după o finală cu puternica Hajduk Split.

Ghiroda a reprezentat cu cinste Banatul şi România la competiţia la care au luat parte 32 de echipe din nouă țări. Elevii lui Cristian Moraru au reuşit un turneu foarte bun. S-au calificat mai departe dintr-o grupă cu FK National Sofia (BUL), NK Tempo Sport (BIH) şi NK Olimpija (CRO), depăşind-o apoi pe FK Sarajevo (Bosnia), scor 2-1, în drumul spre finală. În ultimul act, formaţia clubului de tradiţie din Split s-a impus cu 1-0. Puternicul turneu juvenil a fost organizat de clubul NK Osijek.

„Meci de meci, competiție de competiție, turneu de turneu, sunteți tot acolo SUS. Prestațiile voastre și exprimarea din teren sunt mereu dintre cele mai bune. Ambiția, dăruirea, tehnica și calitatea individuală sunt tot timpul apreciate iar VOI sunteți cu adevărat EXTRAORDINARI! Continuați pe același drum, munciți la fel de mult, bucurați-vă în continuare de fotbal și puteți ajunge DEPARTE!”, au notat cei de la Ghiroda pe pagina dedicată juniorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.