Politehnica a mai făcut două transferuri: italian pentru buturi, suedez pentru atac....

Politehnica a mai făcut două transferuri: italian pentru buturi, suedez pentru atac. „Nu sunt aici doar în trecere”

0
DISTRIBUIȚI
Oliver Bryneus, Ioan Mera (director sportiv) şi Matteo Kucich

Politehnica Timişoara a ajuns la un număr record de transferuri în istoria clubului. Prin înregimentarea portarului italian Matteo Kucich şi a suedezului de profil ofensiv Oliver Byrneus, alb-violeţii au 16 jucători noi veniţi în această vară.

Kucich (23 ani) a crescut la Udinese şi Frosinone (Primavera). A mai evoluat la Città di Rieti, Como, FC Trapani, Pisa şi Cavese. Pentru cea din urmă a jucat în 21 de partide de Serie C. În sezonul trecut a fost coleg cu Marius Marin la Pisa, club care a pierdut finala play-off-ului de promovare în Serie A.

„Sunt fericit pentru această nouă aventură, dar nu sunt aici doar în trecere. Sunt aici ca să încerc să-mi las amprenta! Şi să-mi restartez cariera aducând-o pe Poli acolo unde îi e locul.


Haide Poli!”, a declarat Matteo Kucich.

Oliver Brynéus (23 ani) e jucător de profil ofensiv, poate fi folosit atât ca mijlocaş stânga, cât şi în postura de atacant. A crescut la Halmstad BK şi a evoluat în Statele Unite, la nivel universitar, pentru CB Lancers şi Stetson Hatters. A mai jucat în ţara natală pentru Vinbergs şi, ultima dată, la IS Halmia. În această vară a venit mai întâi în pregătiri la CSC Dumbrăviţa, dar alb-verzii nu şi-au permis să-i plătească salariul.

„Sunt foarte entuziasmat să fiu aici, la Timişoara. M-am antrenat timp de o săptămână cu băieţii, chiar îmi place foarte mult echipa şi antrenorii. Oraşul este foarte frumos şi de abia aştept să încep să joc, desigur”, a spus Oliver Brynéus.

Sunt aşadar 16 achiziţii dacă îi includem pe Moţiu şi Gologan, reveniţi de la Dumbrăviţa, primul însă s-a accidentat şi va lipsi în primele runde. Astfel, ceilalţi 12 veniţi acum sunt: Pană, Isvoranu, Plantak, Tsvetkov, Taub, Mudrazija, M. Andone, Benzar, Milea şi Jurj.

Politehnica dispută sâmbătă, de la ora 18.00, pe „Ştiinţa”, primul joc din noul sezon al Ligii 2. Adversarul e Unirea Constanţa, în fapt FCSB Academy, satelit al roş-albaştrilor. Preţul unui bilet e de 20 de lei, intrare generală, şi tichetele pot if deja achiziţionate online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.