Protecția Consumatorului, sancțiuni dure pentru un magazin Profi din Timiș după descoperirea...

Protecția Consumatorului, sancțiuni dure pentru un magazin Profi din Timiș după descoperirea mai multor nereguli FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2140192990">

Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Timiş a anunțat închiderea temporară zonei gastro și de patiserie dintr-un magazin Profi din Peciu Nou.

Printre neregulile constatate se numără „produse alimentare depozitate la temperatură exterioară ridicată, în bătaia directă a razelor solare. Produsele erau însoțite de recomandările producătorului de a se păstra la loc uscat și răcoros, a se păstra în spații uscate, curate și bine aerisite, ferite de razele solare la temperatură de max 25 grade Celsius. Au fost identificate și în unitate produse cu semne vizibile de nerespectare a condițiilor de păstrare-depozitare, parte superioară transpirată în interiorul ambalajului sigilat, pachete încinse. În zona gastro nu se asigura temperatura minimă stabilită pentru masa caldă. Spații neigienizate corespunzător, inclusiv în zona de păstrare panificație-patiserie”.

Au fost aplicate două amenzi în valoare totală de 40.000 lei, iar ca măsuri complementare s-a dispus oprirea definitivă de la comercializare și retragerea din circuitul consumului uman a unor produse cu deficiențe în valoare de 28.600 lei și a fost dispusă „oprirea temporară prestare servicii până la remedierea deficiențelor pentru zona gastro și partea de patiserie”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.