Festivalul Codru din Timișoara a fost nominalizat la European Festival Awards

Festivalul Codru din Timișoara a fost nominalizat la European Festival Awards

0
DISTRIBUIȚI

CODRU Festival este singurul festival din Timișoara nominalizat la European Festival Awards, la categoria Best Medium Sized Festival. Acest premiu este o recunoaștere a celui mai bun festival cu capacitatea între 10.000 și 39.999 de participanți.

Gala de decernare a premiilor va avea loc în data de 18 ianuarie 2023, în cadrul Eurosonic Festival la Groeningen – Olanda, în prezența a numeroși reprezentanți din industria europeană a festivalurilor. Evenimentul este la a 12-a ediție.

Ediția din acest an CODRU Festival a adus împreună peste 25.000 de oameni care au cântat și au dansat la unison în mijlocul naturii timp de patru zile.


Pe cele patru scene de la Pădurea Bistra au urcat artiști ca Hooverphonic, Kadebostany, DubFX, Surorile Usoianu, Lupii lui Calancea, Vița de Vie, DeliricXSilent Strike cu CTC & Muse Quartet și mulți alții.

„CODRU Festival 2022 a fost un efort de echipă, căreia i s-au adăugat aproape 200 de voluntari. Dar și al fiecăriua dintre cei peste 25.000 de participanți care s-au alăturat misiunii noatre de a proteja natura. Această nominalizare ne onorează și ne dă energia să mergem mai încrezători spre ediția din 2023. Timișoara merită să fie pe harta festivalurilor europene, mai ales în contextul Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii”, a declarat Victor Balaniuc, general manager CODRU Festival.

Publicul poate vota aici până în data de 7 decembrie. Festivalul caștigător va fi ales de un juriu format din promotori de festivaluri consacrați și experți din mai multe tări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.