Timișorenii, invitați să-și dea cu părerea despre proiectul „magistralei verzi” de pe...

Timișorenii, invitați să-și dea cu părerea despre proiectul „magistralei verzi” de pe Calea Șagului

0
DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara a anunțat că invită „cetățenii care utilizează Calea Șagului și Bulevardul 16 Decembrie 1989” să își exprime opiniile legate de calitatea drumurilor, pistelor, trotuarelor și ce probleme întâmpină de zi cu zi pe aceste bulevarde.

„Am promis că toate proiectele mari de dezvoltare ale orașului le gândim în consultare cu timișorenii. Și exact asta facem. Este a doua investiție majoră pentru Timișoara, după regenerarea zonei Traian, în care îi ascultăm pe cetățeni încă de la faza de design. Magistrala Verde Șagului va schimba fața mai multor cartiere și vă așteptăm opinia.


Este esențial să colectăm cât mai multe păreri încă din această fază de început pentru a avea un proiect care răspunde la cât mai multe din nevoile cetățenilor”, a transmis primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

Opiniile vor fi colectate prin chestionarul realizat în cadrul proiectului de investiții „Magistrala Verde Calea Șagului”, proiect aflat acum la stadiul de studiu de fezabilitate. Pe baza acestor opinii vor fi propuse soluțiile care să îmbunătățească mobilitatea în zonă. Ulterior, aceste soluții vor putea fi consultate de către cetățenii care locuiesc în cartierele respective sau folosesc bulevardele pentru tranzit.

Chestionarul poate fi completat AICI.

Completarea acestuia durează aproximativ cinci minute și va fi disponibil pentru perioada 22 noiembrie – 5 decembrie 2022. Chestionarul este realizat de FIP Consulting, firma responsabilă de proiectarea acestui obiectiv de investiții.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.