Minor arestat după ce a violat un băiat de şapte ani

Minor arestat după ce a violat un băiat de şapte ani

0
DISTRIBUIȚI

Un minor din Petrila a violat un băiat mai mic în timpul unei vizite la domiciliul acestuia. Mama celui din urmă a reclamat incidentul la poliţie.

Duminică, Poliția Orașului Petrila a fost sesizată de o femeie din localitate cu privire la faptul că fiul acesteia, în vârstă de doar şapte ani, ar fi fost violat de un alt minor, în vârstă de 15 ani, care se afla în vizită, în locuinţa femeii.


Poliţiştii au stabilit faptul că, la data de 4 februarie, în timp ce minorul în vârstă de şapte ani se afla la domiciliul său, împreună cu mama sa, au fost vizitați de adolescent, cei doi fiind prieteni. La un moment dat, mama băiatului mai mic s-a deplasat la un magazin din cartier pentru a face cumpărături, timp în care adolescentul ar fi comis infracţiunea reclamată, după care şi-ar fi ameninţat victima să nu spună nimănui cele întâmplate.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol şi au luat măsura preventivă a reţinerii faţă de minorul în vârstă de 15 ani. În cursul zilei de ieri, minorul respectiv a fost prezentat magistraţilor Judecătoriei Petroșani, care au emis, faţă de acesta, mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 20 de zile, informează IPJ Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.