Muzica din Timișoara la export: Dordeduh susține concerte în Norvegia, Cehia și...

Muzica din Timișoara la export: Dordeduh susține concerte în Norvegia, Cehia și Slovacia

0
DISTRIBUIȚI

Formația timișoreană Dordeduh a anunțat că va susține câteva concerte în Europa, primul lor eveniment din această serie de recitaluri urmând să se desfășoare în capitala Norvegiei, Oslo, în cadrul festivalului Inferno Music Festival.


Muzicienii timișoreni vor cânta în 7 aprilie la celebrul festival, unde pe afiș mai figurează nume cunoscute ca Amorphis, Watain, Abbath, Godlesh, Cannibal Corpse, Dark Funeral, Unleashed, Crowbar și mulți alții.

Următoarele concerte peste hotare ale formației timișorene se vor derula în 12 mai la Brno (Echoes of Carphatians), 13 mai la Praga și în 14 mai la Bratislava.

Trupa Dordeduh este alcătuită din Edmond „Huppogrammos” Karban (voce, chitări și alte instrumente), Cristian „Sol Faur” Popescu (chitări, keyboards și alte instrumente), Andrei Jumugă (percuție, tobe, toacă) și Flavius Misarăș (bass) și a revenit în atenția melomanilor în 2021 cu discul „Har“, mixat de binecunoscutul producător muzical suedez Jens Bogren, care în trecut a colaborat cu nume ca Opeth, Dimmu Borgir, Sepultura, Arch Enemy, At the Gates, Katatonia, Moonspell, Kreator, Devin Townsend sau Ihsahn. Albumul a avut parte de recenzii favorabile în presa internațională, fiind lăudat în rândul unor reviste și site-uri de prestigiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.