Traficanți care au adus kilograme de droguri din Spania, prinși în flagrant...

Traficanți care au adus kilograme de droguri din Spania, prinși în flagrant de DIICOT

0
DISTRIBUIȚI

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus astăzi reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a trei inculpați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de introducerea în țară de droguri de risc și trafic de droguri de risc.

„În cauză s-a reținut faptul că, în luna martie 2023, doi dintre inculpați s-au deplasat în Spania de unde au expediat, prin intermediul unei firme de coletărie, o cantitate de aproximativ 15 kilograme de canabis (două colete conținând opt, respectiv șapte kilograme de droguri de risc).


Cei doi inculpați s-au întors apoi pe teritoriul României, în vederea ridicării coletelor. La data de 22 martie 2023, au fost organizate două acțiuni de prindere în flagrant a patru inculpați care s-au prezentat în vederea ridicării drogurilor de risc pe raza municipiului Suceava și orașului Gura Humorului”, a transmis DIICOT.

În cursul zilei de astăzi urmează să fie sesizat Tribunalul București cu propunere de arestare pentru o perioadă de 30 de zile a celor trei inculpați reținuți în cauză. Cu privire la cel de-al patrulea inculpat implicat în activitatea infracțională, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus luarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Activitățile judiciare au fost efectuate cu sprijinul ofițerilor de poliție din cadrul DCCO București. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Biroul Tehnic și Criminalistic din cadrul DIICOT Structura Centrală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.