La mulți ani, Timișoara Bikers! Aniversare cu public numeros, concursuri și concerte...

La mulți ani, Timișoara Bikers! Aniversare cu public numeros, concursuri și concerte (video)

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-52741469">

Membrii comunității moto din zona de vest a țării s-au adunat la sfârșitul săptămânii trecute la aniversarea a 16 ani de existență Timișoara Bikers la Moli Park din Săcălaz.

Vremea a ținut cu organizatorii, astfel încât la fața locului s-au strâns numeroși pasionați, care au avut parte de diverse evenimente, printre care s-au numărat și concursuri hazlii de tras cu funia, alergare printre jaloane și băut bere, aruncarea cauciucurilor sau traversarea lacului înot.

Seara evenimentul a debutat cu un concert susținut de trupa Sanctuar, care a lansat anul trecut piesa „Metaliști“ și care a fost din nou pe placul puublicului. Trupa a debutat pe scena rock-ului autohton în cadrul festivalului Rock la Mureș (Periam – Port) și a participat la mai multe festivaluri de motociclişti, susținând concerte în diferite cluburi locale, dar și în cadrul unor evenimente publice și a lansat în aprilie 2007 albumul de debut „Fiinţe alese”. Sanctuar va participa la sfârșitul acestei săptămâni la festivalul Constelații Metal ce va avea loc la Râmnicu Vâlcea.

Mai apoi, pe scena de la fața locului a evoluat trupa Euphoria Cover Band și The Crazy Plumbers, trupă de psychobilly/rockabilly, care a fost înfiinţată în 2012 din iniţiativa lui Levi Tofan, fost chitarist al formaţiei Recycle Bin. Băieții au cântat piese din albumul lor 8 Beers, care cuprinde nouă compoziţii proprii şi trei coveruri psychobilly după Johnny Cash, Elvis Presley şi Nancy Sinatra. Distracția de la aniversarea a 16 ani de existență Timișoara Bikers a continuat cu un after – party până la orele mici ale dimineții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.