Apariție inedită în muzica electronică timișoreană: K-lu a lansat videoclipul unei piese...

Apariție inedită în muzica electronică timișoreană: K-lu a lansat videoclipul unei piese noi

0
DISTRIBUIȚI

Producătorul şi DJ-ul timişorean K-lu a lansat recent un nou videoclip la piesa „In on ear“, care face parte din E.P,-ul „Square Shape“, care are o grafică realizată de Lux iar mixul și masterul executat de Mighty Boogie.

Artistul timișorean pe numele său adevărat Alin Constantin, va fi prezent la Muzicon Summer Camp, o tabără de creație care se va desfășura la Buzad (The Village) în perioada 13-19 august. Proiectul Muzicon, din care face parte această tabără, are ca principal scop dezvoltarea scenei muzicale din regiunea noastră. Finalul acestei tabere de creație va include un showcase în data de 19 august, unde cei interesați vor asculta în primă audiție piesele care se vor compune în cadrul acestei acțiuni.


Alături de K-lu din „echipă“ mai fac parte Octavian „Vita” Horvath, Uțu Pascu, Mighty Boogie, Serena Voaides, Thea Marconi, Adolf Vegh, Cristian Paroș, Nikita Dembinski (Kadjavsi), Lazar Ometita, Flavius Vutan, Bogdan Cotîrta Gruicin, Sorin Ghiniță, Mihai Bele, Lemarian și VJ Burger.

La sfârșitul săptămânii trecute, K-lu a fost invitat să mixeze în cadrul unui eveniment intitulat Daytime Dreaming desfășurat la Ponton Casa Baraj Văliug, alături de Petre Ionuțescu care a colorat cu sound-ul său de trompetră atmosfera de la fața locului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.