Tânăr îmbrăcat în uniformă de polițist, prins când vindea cocaină

Tânăr îmbrăcat în uniformă de polițist, prins când vindea cocaină

1
DISTRIBUIȚI

Un tânăr îmbrăcat în uniformă de polițist a fost prins, joi dimineața, în timp ce vindea cocaină. IPJ Brașov susține că tânărul a fost demis și nu mai este polițist.

„Unii «colegi» au intrat în Poliție crezând că pot beneficia de cea mai bună «acoperire» pentru activitățile ilegale pe care le desfășoară.


Tânărul din imagine, încă polițist, a fost prins azi dimineață, printre blocurile dintr-un cartier din Brașov, în uniformă de poliție, în timp ce vindea cocaină unui «client» mai special”, scrie Sindicatul Europol pe pagina sa de Facebook.

Conform postării, asupra tânărului a fost găsită cantitatea de 50 grame de cocaină, drog de mare risc. Cercetările sunt în derulate în continuare pentru documentarea întregii activități infracționale, arată sindicaliștii.

„Cel în cauză a fost destituit din funcție și nu mai deține, în prezent, calitatea de polițist în cadrul IPJ Brașov”, a precizat joi seara Poliția Brașov.

Instituția anunță că acordă și a acordat tot sprijinul organelor de urmărire penală, în derularea anchetelor penale.

1 COMENTARIU

  1. „Unii «colegi» au intrat în Poliție crezând că pot beneficia de cea mai bună «acoperire» pentru activitățile ilegale pe care le desfășoară.” – acesti „politisti” cred ca noi ne-am nascut ieri si nu stim cu ce se mananca politia romana

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.