Polițiștii, în alertă. Scandal în familie, încheiat cu focuri de armă UPDATE...

Polițiștii, în alertă. Scandal în familie, încheiat cu focuri de armă UPDATE Scandalagiul este acuzat și de ultraj

0
DISTRIBUIȚI

pistol

O ceartă în familie nu a putut fi aplanată de polițiști decât după tragerea a două focuri de armă de avertisment. Incidentul s-a petrecut în localitatea arădeană Vânători.

„În ziua de 3 decembrie, în jurul orei 14:10, polițistii Secției 3 Rurală Chișineu-Criș au fost solicitați, direct, să intervină pentru aplanarea unui scandal în familie, în localitatea Vânători. La fața locului, a fost identificat un bărbat de 33 de ani, care, sub influența alcoolului, a continuat să facă scandal, devenind și mai recalcitrant.


Polițiștii sosiți la fața locului au imobilizat bărbatul recalcitrant după tragerea a două focuri de armă, fără a fi rănită nicio persoană. În prealabil, a fost folosit spray-ul lacrimogen, la fața locului fiind solicitate și alte echipaje, în sprijin”, a transmis IPJ Arad.

Toate persoanele au fost conduse la audieri, pentru clarificarea stării de fapt și luarea măsurilor de urmare, fiind informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Chișineu-Criș.

UPDATE „În urma audierilor bărbatului de 33 de ani, din Vânători, s-au conturat elementele constitutive ale infracțiunii de ultraj, bărbatul fiind reținut pentru 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat magistraților Judecătoriei Chișineu-Criș, cu propunerea luării de măsuri preventive”, a transmis IPJ Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.