Robu, atac la Fritz pe tema stadionului ”lego”: Te lauzi cu el...

Robu, atac la Fritz pe tema stadionului ”lego”: Te lauzi cu el cu o nesimțire care nu poate fi decât patologică

4
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1099604119">
Nicolae Robu l-a atacat, astăzi, dur pe actualul primar Dominic Fritz după ce acesta s-a lăudat că a semnat autorizația de construire pentru viitorul stadion ”lego” în zona Calea Buziașului.
”Rușine, Fritz! Trei ani ai ținut proiectul pe loc și acum te lauzi cu el cu o nesimțire care efectiv nu poate fi decât patologică!”, a scris Robu pe pagina sa de Facebook. Fostu edil a postat și un filmuleț, explicând că ”acest stadion din clip ar fi fost construit în 2021-2022 și dat în uz pentru 2023, anul de capitală culturală europeană, dacă în fruntea orașului nu ajungea un bufon! Ca în clip ar fi arătat acel stadion și ar fi avut 15.500 de locuri”.
Nicolae Robu că proiectul administrației de doar 10.100 este ” făcut mult mai scump și dat în lucru cu peste 3 ani întârziere. De dragul orașului, îmi doresc să arate bine, fie el și așa, mult redus ca număr de locuri”.

 

4 COMENTARII

  1. Nea Nicu,dvs uitați că încă din 2014-2015 va laudati că faceti stadionul? De ce nu l-ati făcut? Sunteți din ce in mai penibil. Până la urmă cred că va da clasa neamțul.

  2. Cum, Friţ face stadionul cu 10 mii de locuri mai scump decât cu 15 mii ? Ce-i asta, altă pagubă/ţeapă marca USR, GEN AMENDA DE LA cOLTERM, de sute de milioane ?!?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.