Studenții de la Facultatea de Inginerie Alimentară din cadrul USVT se întrec...

Studenții de la Facultatea de Inginerie Alimentară din cadrul USVT se întrec în a crea noi produse pentru industria HoReCa. Un masterchef renumit le jurizează invențiile

0
DISTRIBUIȚI

Joi, 12 iunie 2025, ora 10:00, Facultatea de Industrie Alimentară din cadrul USVT, la sediul din incinta campusului de pe Calea Aradului, găzduiește un eveniment de promovare a produselor studenților care termină studiile la licență și master. Acest eveniment are structura unui concurs în care sunt înscrise 59 de produse, în cele doua categorii propuse de organizatori: inovativ și tradițional.

Concursul este opțional pentru studenți și este considerat o pepinieră de idei, dintre care unele chiar ar putea fi dezvoltate mai departe, rafinate în cadrul unui master sau chiar transformate în idei de afaceri.

Concursul are un juriu extern, fiind condus de Chef Paul Sebastian, student și el la master FIA la USVT.


Creatorul brandului „Bucătăria lui Paul” și organizator al unor cursuri de gătit pentru persoane defavorizate, Paul Sebastian este cunoscut între specialiștii în gastronomie din Timișoara.

Pentru mâine el va avea misiunea de a selecta 6 produse pe care le consideră reușite și calitative pentru a fi pe masă oricărui restaurant cu ștaif sau ca antipasti pentru o ocazie specială – „Akademika Selection 2025”.

Creatorii acestor produse, studenții, vor primi diplome și premii. Evenimentul de mâine este la a 10-a ediție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.