TRAGEDIE pe șosea în Vinerea Mare. Trei bărbați și-au pierdut viața în...

TRAGEDIE pe șosea în Vinerea Mare. Trei bărbați și-au pierdut viața în urma unui accident teribil

0
DISTRIBUIȚI

accident mortal pehunedoara calan (104)Trei bărbaţi şi-au pierdut viaţa într-un grav accident rutier produs în Vinerea Patimilor între Hunedoara şi Călan, după ce o maşină a ieşit de pe şosea şi a lovit un copac, singurul supravieţuitor fiind şoferul. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPH Hunedoara, subcomisarul Bogdan Niţu, accidentul a avut loc, vineri seara, după lăsarea întunericului, pe drumul care leagă Hunedoara de Călan.

„Un bărbat în vârstă de 53 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ687, din Hunedoara spre Călan, a pierdut controlul direcţiei pe un sector de drum în aliniament şi a lovit un copac aflat în afara părţii carosabile.


Din nefericire, în urma evenimentului rutier a rezultat decesul a trei bărbaţi, pasageri în autoturism”, a declarat Niţu.

Acesta susţine că şoferul, singurul supravieţuitor al accidentului, a fost testat cu aparatul etilotest la locul evenimentului, rezultatul fiind negativ, după care a fost transportat la Spitalul Municipal din Hunedoara pentru acordarea de îngrijiri medicale. „În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a afla cum s-a produs accidentul.

accident mortal pehunedoara calan (38)

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.