Șoferul unui camion a suferit un INFARCT la volan, după care s-a...

Șoferul unui camion a suferit un INFARCT la volan, după care s-a izbit puternic de un stâlp de tensiune. Cum a fost evitată o tragedie

0
DISTRIBUIȚI

camionUn accident deosebit de grav a avut loc miercuri dimineața, în jurul orei 9, pe strada Nicolae Titulescu din Lugoj, după ce șoferul unui autocamion a leșinat la volan, intrând cu vehiculul de mare tonaj într-un stâlp de înaltă tensiune. La fața locului s-au deplasat imediat mai multe echipaje de la poliție, pompieri și ambulanța, scrie redesteptarea.ro.

Din primele informații, medicii care au ajuns la fața locului au constatat că șoferul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, ar fi suferit un infarct miocardic.


Impactul cu stâlpul nu a fost din fericire unul violent, șoferul aflându-se chiar în curba spre Titulescu dinspre strada Bucegi, astfel că autoturismul pe care îl conducea nu a avut viteză mare.

„Un bărbat de 66 de ani a condus o autoutilitară pe strada Bucegi, iar la un moment dat a efectuat virajul la dreapta spre strada Titulescu și, din primele cercetări, pe fondul unor afecțiuni medicale, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un stâlp de electricitate, după care cu zidul unui imobil”, a declarat Ancuța Morariu, purtător de cuvânt IPJ Timiș, pentru aceeași sursă.

Foto: redesteptarea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.