Florin Bîrsășteanu recunoaște neputința PSD Timiș în lupta pentru fotoliul primarului Nicolae...

Florin Bîrsășteanu recunoaște neputința PSD Timiș în lupta pentru fotoliul primarului Nicolae Robu. Ce fel de candidat caută social-democratul și pe ce mizează pentru o eventuală victorie

1
DISTRIBUIȚI

birsasteanu 10

Preşedintele interimar al PSD Timişoara, deputatul Florin Bîrsăşteanu, şi-a anunţat astăzi intrarea în cursa pentru şefia filialei pe care o conduce în regim de provizorat. Ca parte a planului său ca viitor şef al PSD Timişoara, dacă va fi ales, Bîrsăşteanu a menţionat că este nevoie ca partidul să stabilească până la finele anului un candidat pentru Primăria Timişoara.

Acesta a oferit şi un mic profil al candidatului ideal, care va intra în cursă cu Nicolae Robu, dacă acesta va decide să candideze pentru un nou mandat.


„Sperăm să găsim un candidat serios care să nu se pună pe el în primul plan și mai degrabă să pună proiectele comunității. O să facem măsurătorile care se fac specific acestei selecții și dacă arată un scor cu potențial de creștere și de câștig sigur că nu pot să exclud din start o asemenea nominalizare. Personal cred, datorită scorului din ultimul exercițiu electoral, care de fapt a fost scorul candidatului Victor Ponta nu neaparat al partidului, că e greu în Timișoara să găsești un candidat să lupte cu șanse reale. Eu spun că avem formatul pe care l-am avut”, a spus deputatul. Întrebat dacă PSD poate susţine şi un om din exterior în lupta pentru scaunul deţinut momentan de primarul Nicolae Robu, Bîrsăşteanu a evitat să ofere un răspuns clar.

„PSD poate cu un efort consistent și cu abilități să găsească un om. Șansele pe care le avem cred că nu sunt poate cele mai dătătoare de speranțe, dar pe fondul imaginii și a realizărilor pe care actuala administrație le are nu exclud ca partidul nostru să poată avea un candidat cu șanse”, a spus acesta.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.