Asociaţia care a modernizat secţia de pediatrie a Spitalului de Boli Infecţioase...

Asociaţia care a modernizat secţia de pediatrie a Spitalului de Boli Infecţioase din Timişoara, cu ajutorul voluntarilor, PREMIATĂ de Raed Arafat. Ce distincţie a primit

0
DISTRIBUIȚI

IMG_0126

Asociaţia „Şcoala Mamei Junior”, cea care a reabilitat cu sprijinul a peste 200 de voluntari cu inimă mare, în acest an, Secţia de Pediatrie a Spitalului de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara, a fost premiată de Raed Arafat. Asociaţia condusă de medicul Ioana Vârtosu a fost recompensată cu premiul „Proiectul anului în domeniul sănătăţii”, în cadrul Galei Naţionale a Voluntarilor, care a avut loc, ieri, la Bucureşti.

„Premiul proiectul anului în domeniul sănătății merge anul acesta către două inițiative cu rezultate extraordinare! Proiectul Reclădim Speranța, implementat de Asociația Școala Mamei Junior a însemnat renovarea unei secții de pediatrie din Timișoara, cu ajutorul a 200 de voluntari timp de nouă luni.Cel de-al doilea proiect câștigător este crosul Aleargă Tu pentru Ei, organizat de către Hospice Casa Speranței.


Felicitări câștigătorilor!”, au transmis organizatorii Galei Naţionale a Voluntarilor pe Facebook.

Vă reamintim că, în primăvara acestui an, cele 12 saloane ale Secţiei de Pediatrie de la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara au fost renovate cu ajutorul voluntarilor. Mămici, deținuți, studenți, membri ai mai multor asociații, timișoreni obișnuiți, cu suflet mare, și-au unit forțele pentru a realiza un proiect în premieră națională. Astfel, prima secție a unui spital din țară a fost renovată de la zero prin voluntariat 100%. Acum, clinica arată ca-n Occident.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.