Timișorenii, încurajați să strângă dopuri pentru achiziționarea unui scaun cu rotile pentru...

Timișorenii, încurajați să strângă dopuri pentru achiziționarea unui scaun cu rotile pentru un tată fără picioare. Cum poți ajuta

0
DISTRIBUIȚI

dopuri

Timișorenii sunt încurajați să facă o faptă bună cu un minim de efort. Astfel, oamenilor le este recomandat să nu arunce dopurile de la sticlele de plastic, ci să le strângă, iar apoi să le doneze lui Octavian Stana, de profesie inginer. Tânărul din Timișoara a lansat, în urmă cu câțiva ani, campania „Dopuri…pentru o cauză”, în cadrul căreia capacele de plastic adunate sunt duse la un centru de colectare, iar cu banii primiți cumpără scaune rulante pentru persoanele care nu pot merge.

În această primăvară a fost inițiat cel de-al patrulea episod al campaniei.


De data aceasta, Octavian Stana vrea să-l ajute pe Paul Vasile Sandu, în vârstă de 39 ani, tată a doi copii. Bărbatul era să-și piardă viața în urmă cu 23 de ani, când a alergat după tren pentru a merge la școală. Însă, pentru că peronul era acoperit cu zăpadă, Paul a alunecat sub roțile trenului care i-au retezat ambele picioare.

„De atunci, datorită prietenilor care i-au fost alături, a reușit să treacă mai ușor peste acest necaz și așa a reușit să își refacă viața. Astfel, încetul cu încetul a reușit să redevină independent. Campania va încerca să îl ajute cât mai bine posibil, adică, în funcție de dorințele lui și de sfatul medicului, noi îi vom oferi un scaun cu rotile (adaptat cât mai bine vieții lui active) sau o pereche de proteze și recuperarea de care are nevoie”, transmite Octavian Stana.

Mai multe informații despre campania „Dopuri…pentru o cauză” sunt disponibile AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.