Un TAB și un tun antiaerian, expuse la Timișoara, de Ziua Armatei....

Un TAB și un tun antiaerian, expuse la Timișoara, de Ziua Armatei. Ce echipamente folosite pe câmpul de luptă mai puteți vedea FOTO

0
DISTRIBUIȚI
ziua armatei
Ziua Armatei, sărbătorită la Iulius Mall Timișoara

Princhindeii au luat cu asalt, în această dimineață, parcarea Iulius Mall Timișoara. Asta pentru că au putut admira echipamente militare pe care le-au văzut doar în filme: un TAB și un tun antiaerian. În parcare ar fi trebuit să aterizeze și un elicopter IAR 330, din dotarea forțelor armate, dar momentul a fost amânat din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

„Astăzi ne-am propus să facem cunoscută activitatea, profesia militară, să interacționăm cu oamenii. De asemenea, avem și o serie de ateliere de armament, de supraviețuire, vor fi prezentate ținutele militare”, a explicat Daniel Pîrvu, purtătorul de cuvânt al Brigăzii 18 Infanterie „Banat”.

Acțiunile au loc între orele 10.00 – 20.00 și sunt dedicate Zilei Armatei României.


Tot astăzi, la Iulius Mall Timișoara, militarii le vor prezenta tuturor celor interesați echipamentele de transmisiuni folosite de Armata Română, de-a lungul timpului, în teatrele de operațiuni, precum și armamentul individual standard aflat în dotarea Forțelor Armate Române.

Toți cei care își doresc o carieră militară vor putea afla mai multe amănunte despre aceasta de la punctul de informare-documentare cu prezentarea ofertei educaționale a Ministerului Apărării Naționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.