Pistolarul care a încercat să jefuiască un club din Timișoara a fost...

Pistolarul care a încercat să jefuiască un club din Timișoara a fost capturat. Vezi VIDEO cu operațiunea individului

0
DISTRIBUIȚI

maramures-banuiti-de-talharie-retinuti-de-politisti

Va plăti cu vârf şi îndesat pentru actul său de bravură. Un tânăr de 29 de ani care a ameninţat cu pistolul angajata unui club din Timişoara, la mijlocul lunii octombrie, a fost prins de poliţiştii timişoreni.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au identificat doi bărbați, de 29 și 32 de ani, bănuiți de tentativă de tâlhărie și complicitate la săvârșirea infracțiunii de tentativă de tâlhărie.

Potrivit poliţiştilor, în 16 noiembrie, în jurul orei 06.40, bărbatul de 29 de ani ar fi pătruns într-un bar din Timişoara, și ar fi amenințat cu un pistol tip airsoft o angajată a societății, fără a sustrage bunuri din interior.


Tânărul s-a îmbrâncit cu angajata care i-a spus că nu are bani iar în cele din urmă a ieşit pe uşă şi s-a făcut nevăzut.

De asemenea, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit că cel în cauză ar fi fost sprijinit la comiterea faptei de către bărbatul de 32 de ani.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă de tâlhărie și complicitate la tentativă de tâlhărie, cei doi fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.