Ionuț Popa, nervos pe jucători: ”Superficialitate, lipsă crasă de seriozitate”. Reacția lui...

Ionuț Popa, nervos pe jucători: ”Superficialitate, lipsă crasă de seriozitate”. Reacția lui Cristian Pustai după egalul cu ACS Poli

1
DISTRIBUIȚI
Ionuț Popa Foto: Adrian Pîclișan

Antrenorul lui ACS Poli nu a fost deloc încântat de egalul de pe teren propriu cu Gaz Metan (1-1). Ionuț Popa consideră că elevii săi nu au fost suficient de concentrați și l-a dat exemplu pe Alex Popovici pentru o fază nereușită. Totuși, tehnicianul a spus că nu-i va pedepsi în mod special pe elevii săi pentru nereușitele de azi.

”Am avut o stare de nervozitate exprimată și în vestiar. Sunt foarte supărat pe jucători. Au dat dovadă de superficialitate și lipsă crasă de seriozitate… Dacă vor să fie o echipă puternică, nu trebuie să asculte doar laude, ale adversarior, trebuie să învingă.  Să joace de la început până la sfârșit într-un ritm de echipă mare. Sunt foarte nemulțumit de ultimele 15 minute și le reproșez aceste lucruri”, a declarat Ionuț Popa.

”Am avut 1-0, situații de gol, om în plus, jocul trebuia să se deruleze în felul următor: adversarii să alerge după minge și noi să ne creăm ocazii…”, a mai spus Popa.

”Lipsa de concentrare s-a văzut la o fază în care orice atacant gândea în felul următor.


O minge deschisă de fundașul dreapta, numai spre poartă putea …iar Popovici a stat și s-a uitat. Asta mi-a pus capac. Din păcate jucătorii care au intrat în teren nu au dat randament, Pedro și Fucek au o scuză, pentru că nu erau 100% pregătiți, nu au efectuat cantonamentul”, a adăugat tehnicianul lui ACS Poli.

”Nu mă gândesc să-i pedepsesc, probabil mâine voi avea un alt discurs cu ei”, a conchis Popa când a fost întrebat și de lipsa soluțiilor în acest moment.

Cristian Pustai: ”Jocul s-a deschis după ce am fost conduși”

”Principalul” medieșnilor, în schimb, era satisfăcut că echipa sa nu a cedat la Timișoara. ”A fost prima etapă, e bine pentru ambele că nu au pierdut, meci deshis oricărui rezultat. E echitabil rezultatul. Am încercat să fim periculoși pe contraatac. Am încercat să joc cu Eric vârf fals în prima repriză, cu Daniel (Sikorski) și Munteanu atacanți. Nu am fost atacați foarte mult de echipa gazdă. Nu am avut spații. Jocul s-a deschis când am fost conduși și am suferit o eliminare. Am riscat după ce am primit gol și acest lucru a dat roade. Important e că jucătorii au crezut în șansa lor. Puteam chiar să câștigăm. Am arătat că suntem periculoși pe contre. Din păcate nu a fructificat Munteanu și Daniel a preluat o minge în careu. Până la urmă e bine. Vedem și ce veste aduce TAS-ul cu cele trei puncte, am avea aproape 40”, a spus Cristian Pustai.

Despre gazde ”Matematicianul” a avut cuvinte pozitive: ”O echipă puternică, cu talie, periculoasă la fazele fixe, viteză bună în dreapta, tehnică în stânga la Doman. O echipă care poate se descurcă mai bine în deplasare. Cred că va rămâne pe prima scenă!”.

După 22 de runde ACS Poli și ASA ocupă pozițiile direct retrogradabile, ambele cu 9 puncte. Cele două se întâlnesc vineri la Cluj. Mediașul e pe 4 cu 35 de puncte.

1 COMENTARIU

  1. D-LE POPA, NU MAI DA VINA PE POPOVICI CA-N TEREN AI AVUT DOI JUCATORI CARE DEMULT TREBUIA DATI AFARA STRAUT SI BARBUT, CRED CA ECHIPA S-AR SIMTI MULT MAI IN SIGURANTA FARA CEI DOI !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.