ASU Politehnica se pregătește de una dintre cele mai dificile deplasări din...

ASU Politehnica se pregătește de una dintre cele mai dificile deplasări din B. Echipa suporterilor va avea parte de o PREMIERĂ la următorul joc de acasă

0
DISTRIBUIȚI

”Băieții în ghete” se pregătesc de o nouă deplasare lungă și grea. ASU Politehnica va evolua sâmbătă pe terenul unei grupări cu pretenții la acest nivel, Chindia Târgoviște, grupare văzută de tehnicianul Bogdan Andone ca o nucă foarte tare încă de la stabilirea țintarului. Vestea bună pentru tabăra bănățeană e că întreg lotul disponibil runda trecută e valid.

În ciuda lotului puternic, dâmbovițenii nu au început bine noul sezon. Au cedat la limită pe teren propriu în derby-ul cu UTA iar în etapa trecută a remizat la Motru, cu Pandurii, scor 3-3, după ce au condus cu 2-0. Astfel, cei de la Chindia consideră că nu-și mai pot permite un pas greșit acasă. ”Este un meci foarte dificil. Am spus-o și o repet. Chindia e una dintre cele mai dificile echipe de întâlnit pe terenul lor. O echipă omogenă, care joacă de mult timp împreună cu aceiași jucători. Au valoare iar în vară s-au mai întărit cu doi-trei jucători în zona lor de atac. Neicuțescu, de la Dinamo, care a fost campion național cu U19, Bârfoi, Cherchez, Neguț, au foarte multe soluții. Sunt o echipă foarte periculoasă”, a declarat Bogdan Andone pentru PRESSALERT.ro.

Tehnicianul timișorenilor spune că atmosfera din lot e normală. ”E mult spus entuziasm, venim după două victorii, dar două victorii muncite. După meciuri dificile. Am încercat să menținem un echilibru, să pregătim cât mai bine meciul de la Târgoviște și să sperăm că vom face un joc bun și vom obține un rezultat pozitiv”, a precizat Andone. ”Principalul” lui ASU Poli s-a plâns după jocul cu FC Argeș (2-1) că jucătorii săi încă nu recepționează tot ce dorește să le transmită. ”Am încercat să îmbunătățim relația antrenor-jucător din acest punct de vedere, ca ei să înțeleagă ce doresc.


Am făcut și vizionări, ne-am uitat la meciul nostru ca să vedem ce greșeli am făcut și ce am făcut bine. Ușor ușor eu spun că o să ne găsim și ritmul și organizarea de joc și vom fi o echipă de prima jumătate a clasamentului. Deocamdată e greu să schimb sistemul pentru că nu am jucătorii de care am nevoie pentru a face asta”, a conchis Andone. Singura absență din lotul alb-violet a rămas cea a lui Alin Ignea, care a suferit o entorsă gravă în prima etapă. Partida Chindia Târgoviște – ASU Politehnica Timișoara e programată sâmbătă, de la ora 11.00, în etapa a III-a a Ligii a II-a.

Vor avea pentru prima dată un sponsor pe tricouri

Timp de mai bine de cinci ani, de la startul proiectului, ASU Politehnica s-a prezentat cu tricouri imaculate în ceea ce privește reclamele. Suporterii au mulți parteneri, dar doar o sumă importantă i-ar fi determinat să facă loc unei firme pe echipamentul de joc. Acest lucru s-a întâmplat ieri. ASU Poli are oficial un sponsor principal care va apărea în cel mai vizibil loc, pe fața tricourilor jucătorilor, începând cu partida de pe teren propriu cu Metaloglobus București. Joc programat miercurea viitoare pe Știința. E vorba de firma ”De Construct Ind” și nu e singurul sponsor recent care contribuie și financiar, nu demult a fost anunțat parteneriatul cu o firmă cunoscută la nivel global, Uber. ”Sumele acestea vin și acoperă bugetul pe care ni l-am propus. Noi am adus pe baza lui jucătorii iar aceste sponsorizări vin să acopere. Bugetul propus e undeva la 600-700 de mii de euro. Sunt calculate în el și viitoarele încasări. Suntem bine, ne putem acoperi cheltuielile”, a explicat Sebastian ”Mihalcea” Novovic.

Foto. Politehnica Timișoara / Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.