UVT Agroland Timișoara a obținut prima victorie în Divizia A1. Elevele lui...

UVT Agroland Timișoara a obținut prima victorie în Divizia A1. Elevele lui Bogdan Paul au trecut de Dinamo în patru seturi

0
DISTRIBUIȚI
Diana Cărbuneanu (Agro) Foto: volei-timisoara.ro

A sosit și ziua primei victorii pentru nou promovata timișoreană de volei feminin. UVT Agroland nu a așteptat mult pentru întâiul succes în elită. Deși au evoluat și în runda a doua în deplasare, elevele lui Bogdan Paul au câștigat cu 3-1 la seturi duelul cu Dinamo București.

După înfrângerea clară de la Bacău se părea că voleibalistele de pe Bega vor avea o misiune foarte dificilă și la București.


În ciuda deplasărilor lungi, ”Agro” a reușit să se impună cu Dinamo. Primele două seturi au fost pe muchie de cuțit. Mai întâi timișorencele au reușit un 27-25 dramatic, urmat de un ”comeback” al gazdelor: 24-26. Al treilea set al partidei a fost tranșat însă clar de vizitatoare, cu 25-11. Setul 4, care a fost în cele din urmă ultimul astăzi, s-a încheiat după o nouă luptă strânsă pentru fiecare punct: 25-23 în favoarea lui ”Agro”.

UVT Agroland a început partida în formula: Cărbuneanu, Bacșiș, Balintoni (cpt.), Lakovic, Petra, Pîrv și Ozun (L).

Pentru formația de volei feminin din Capitala Banatului urmează un meci tot cu Dinamo și tot la București, dar peste patru zile, în Cupa României de această dată. Primul joc oficial al sezonului pe teren propriu va fi chiar cu ocazia derby-ului timișean din prima divizie cu CSM Lugoj, joc programat sâmbătă, 28 octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.