Cum avansează lucrările pe lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva. Vezi...

Cum avansează lucrările pe lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva. Vezi ultimele imagini de pe cel mai ”harnic” șantier al proiectului VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Unul dintre membrii Asociaţiei Pro Infrastructură şi-a dedicat ziua liberă de 1 Iunie realizării unor noi filmări cu o dronă a lotului 4 de pe autostrada Lugoj – Deva. Aici, constructorul român UMB este harnic, iar evoluţia lucrărilor este spectaculoasă. Mobilizarea este excelentă, iar avansul, semnificativ.  Astfel, o mare parte din lucrările importante de pe cea mai extinsă parte ar putea să se încheie în următoarele săptămâni.


Pentru finalul anului în curs şi începutul lui 2019 va mai fi de lucrat la zona nodului rutier de la Șoimuș, la centrul de întreţinere şi coordonare din cadrul acestui nod, dar mai ales la deja celebrul deal de la Șoimuș. Momentan sunt efectuate lucrări de terasamente, săpături, asfaltare, șanțuri, structuri și chiar ecologizare.

Cel mai mult va fi de lucrat la dealul „cu lilieci” de la Șoimuș, iar aici, anunţă cei de la Pro Infrastructură, etapa săpăturii se apropie de final. În cel mai scurt timp constructorul va începe să realizeze într-un ritm susținut terasamente din pământ armat care vor ajunge până la 20 de metri deasupra nivelului actual al terenului. Deasupra autostrăzii, înspre versant, se vor executa mii de ancore în stâncă, pentru susținerea plaselor de protecție. Cei de la Pro Infrastructură apreciază, bazându-se pe informațiile furnizate de antreprenorul general, că aceste operațiuni vor fi gata în următoarele cinic luni.

Principalele operaţiuni de construcţie la autostradă vor putea fi terminate încă din acest an, dar mai sunt de realizat o serie de lucrări aferente lotului, care nu ar trebui să afecteze traficul.

Video: Asociația Pro Infrastructură

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.