Launmomentdat aduce o legendă a muzicii Chicago House la piscină: distracție cu...

Launmomentdat aduce o legendă a muzicii Chicago House la piscină: distracție cu Rahaan la Timișoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Americanul Rahaan aduce sunete Chicago House la Timișoara

Echipa Launmomentdat va organiza o petrecere deosebită, vineri, 20 iulie, începând cu ora 23.00, la Piscina Heaven, în care stilul predominant va fi house, capul de afiș al acestui eveniment fiind americanul Rahaan.

De origine din Chicago, Rahaan este foarte apreciat pe scena internațională, fiind adeptul genurilor disco, soul, funk, house și jazz.


Pasiunea pentru muzică și-a descoperit-o încă din anii 80, când a început să mixeze cu ajutorul casetelor audio, fiind implicat în proiectul Chuck Brothers. Ulterior, acesta și-a consolidat o reputație ca unul din cei mai buni DJ din Chicago pe stilurile disco și house. El a fost constant invitat la petrecerile celor mai în vogă cluburi precum The Spot, In the Hole, Budda Lounge etc. În materie de producție, Rahaan a început să compună în anul 2000 prin casa de discuri Fourplay. Printre piesele cele mai consacrate, amintim Coming Hard și No Time for Love. Alături de invitatul american vor fi prezenți și Ulises, Who:ratio și Riot199.

Biletele pentru noul eveniment desfășurat sub sigla Launmomentdat costă 20 de lei în avans și sunt disponibile online. La fața locului biletul costă 30 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.