Furtuna a stricat amicalul de „lux” al Periamului, împotriva UTA-ei FOTO VIDEO

Furtuna a stricat amicalul de „lux” al Periamului, împotriva UTA-ei FOTO VIDEO

1
DISTRIBUIȚI
Avântul Periam – UTA Arad, fază de joc

Amicalul „de gală” al echipei de Liga a IV-a, Avântul Periam, a fost stricat azi după-amiază de furtuna puternică ce s-a abătut asupra localității timișenilor. Adversara celor din Periam a fost UTA Arad, condusă spre noul sezon de Ionuț Popa, fostul antrenor al lui ACS Poli.

În ciuda faptului că arădenii vor debuta în noua ediție a Ligii a II-a duminică, de la ora 13.00 în deplasarea de la București, de pe terenul celor de la Daco Getica (n.r. – Juventus București), „Popică” a dat curs invitației venite din partea primarului localității, cu care are o mai veche prietenie. Ploaia puternică a surprins pe toată lumea, astfel că după aproximativ jumătate de oră de la fluierul de start jocul a fost întrerupt. Din ambele garnituri, o parte dintre jucători au rămas „captivi” sub băncile de rezerve și, pe parcurs, în ciuda stropilor mari, care cădeau din abundență, și-au făcut curaj și au luat-o la goană până pe cealaltă parte a terenului, unde-i așteptau căldura vestiarelor și dușurile fierbinți.

Jucătorii celor de la Avântul Periam, ascunși sub banca de rezerve

După câteva zeci de minute bune vijelia s-a oprit, însă terenul a devenit impracticabil.


În momentul întreruperii jocului, UTA Arad conducea cu scorul de 1-0, după o lovitură de cap slabă a lui Duku Charlez, un jucător camerunez aflat în probe la arădeni, scăpată în poartă de goalkeeper-ul Periamului. Până atunci gazdele au jucat deschis și au avut ocazii de poartă. Pe parcursul celor 30 de minute spiritele s-au încins în urma unor intrări la limită ale oaspeților.

Avântul Periam – UTA Arad 0-1 (0-1) ( — / ‘Duku) 

Avântul Periam: Ulmet — Filip, Totorean, Cioica, Toma, Olteanu, Bobu, Artimon, Mînecan, Trandu, Mihalache. Antrenor: Marius Stanache.

UTA Arad: Orlic — Dan Daniel, Iuga, Gal, Suslak, Iuga, Oprea, Duku, Popa, Matei, Rus. Antrenor: Ionuț Popa.

*partida a fost întreruptă în minutul 30 din cauza ploii.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.