Cel mai lăudat constructor al autostrăzii Lugoj – Deva a avut progres zero...

Cel mai lăudat constructor al autostrăzii Lugoj – Deva a avut progres zero în ultima lună

0
DISTRIBUIȚI

Surpriză la ultima raportare oficială a progresului înregistrat de constructori pe cele două loturi aflate în lucru pe autostrada Lugoj – Deva. Conform celor de la CNAIR, în ultima lună a acestui an progresul înregistrat pe lotul 4 a fost în decembrie 2018 de zero la sută. În ceea ce priveşte lotul 3 creşterea în decembrie a fost de 2,5%.


astfel, în ultimul an de activitate, pe lotul 3 a avut loc un progres al lucrărilor de  11,91%, până la un total de 91,%. În ceea ce priveşte lotul 4 creşterea a fost seminificativă, vorbim de 23%, ajungându-se la un total de 94% din lucrare deja efectuată.

Vă reamintim că lucrul s-a încheiat oficial în acest an pe lotul 4 în cursul săptămânii trecute, atunci când a fost finalizat zidul de sprijin de la Dealul Liliecilor, respectiv au fost efectuate o serie de lucrări de protecţie pe timp de iarnă a construcţiilor. Aici, în cea mai mare parte, investiţia a fost finalizată, au mai rămas problemele de la Dealul Liliecilor, care au dat mari bătăi de cap antreprenorului, în ultima lună apărând mai multe alunecări de teren aici, ceea ce a impus utilizarea unor soluţii constructive speciale pentru consolidarea versantului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.