Om de afaceri găsit împușcat în mașină. Parchetul a deschis dosar penal...

Om de afaceri găsit împușcat în mașină. Parchetul a deschis dosar penal pentru omor

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1526481666">

Un bărbat de 61 de ani, asociat al unei case de schimb valutar, a fost găsit, vineri seară, pe marginea unui drum judeţean, împuşcat în propria maşină. Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea a deschis un dosar penal pentru omor, autorul faptei nefiind identificat încă.

Cadavrul bărbatului de 61 de ani a fost identificat de polițiștii din Vrancea, pe marginea Drumului Județean 205 R, pe raza comunei Slobozia Ciorăști, împușcat în propria mașină.

Surse din Poliție au precizat că bărbatul în vârstă de 61 de ani era asociat la o casă de schimb valutar, iar în autoturism a fost găsită o sumă mare de bani, inclusiv valută.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, care au deschis în cauză un dosar penal pentru infracțiunea de omor, au precizat, într-un comunicat de presă, că bărbatul a fost împușcat în zona mâinii stângi, iar rana i-a provocat în cele din urmă decesul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.