Timişoara Saracens a pierdut derby-ul de la Baia Mare. Bănăţenii rămân pe...

Timişoara Saracens a pierdut derby-ul de la Baia Mare. Bănăţenii rămân pe 3 în SuperLigă

0
DISTRIBUIȚI

Campioana României la rugby a fost depăşită în derby-ul de la Baia Mare după e a condus pe tabelă. Gazda CSM Ştiinţa a câştigat duelul cu Timişoara Saracens, scor 20-16 (8-6), iar bănăţenii rămân în spatele bucureştenelor Steaua şi CSM.

Bănăţenii au reuşit să marcheze primii pe „Arena Zimbrilor”.


Au condus cu 6-0 prin loviturile de pedeapsă convertite de Luke Samoa. Dar gazdele au înscris singurul eseu al primei părţi, a rămas 6-5 pentru oaspeţi deoarece acesta nu a fost transformat. Dar Baia Mare a avut 8-6 la pauză după o penalizare.

Timişorenii au revenit pe tabelă în partea a doua după eseul lui Tevita Manumua, transformat de Luke Samoa, care a fost exact şi dintr-o nouă lovitură de penalizare. Până la urmă însă tot maramureşenii s-au impus în urma altor două eseuri, doar al doilea fiind transformat, dar oricum suficient pentru un succes la patru puncte diferenţă.

„Satazinii” sunt pe locul 3 în clasamentul SuperLigii, în timp ce Baia Mare ocupă poziţia următoare. În etapa viitoare timişorenii primesc vizita Stelei.

Timişoara Saracens: Halalilo, Căpăţînă, Doge, Popârlan, Mureşan, Morrison, Neculau, Stewart, Rupanu, Umaga, Simionescu, Manumua, Vl. Popa, Shennan, Samoa. Rezerve: Sabău, Boshoff, Pungea, Iftimiciuc, V. Rus, Whitehurst, Tătăruş, Zaharia. Antrenor: Sosene Anesi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.