Deputatul Adrian Pau, atac la conducerea DRDP Timișoara: Nu vreau să cred...

Deputatul Adrian Pau, atac la conducerea DRDP Timișoara: Nu vreau să cred că face totul ca banii să nu fie alocați pentru centură, ca să le rămână pentru Arad

0
DISTRIBUIȚI

adrian pau

Deputatul Pro România de Timiș Adrian Pau a criticat în termeni duri conducerea Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara. Și asta pentru că, susține parlamentarul, șefii instituției nu-și dau interesul pentru ca centura de sud să se poată realiza.

„Vreau să vă anunț că acum două săptămâni la București trebuia să aibă loc Comisia pentru siguranța circulației, în care să se discute și să primească avizul centura orașului. Încă o dată Direcția Regională de Drumuri, DRDP-ul, nu s-a sinchisit să meargă și să susțină punctul de vedere. Au fost câteva explicații halucinante, și anume că nu au găsit bilet de avion. Este de-a dreptul de nedescris. A mers constructorul și reprezentantul consiliului județean. Este ceva de nedescris, nu știu ce se întâmplă la DRDP, nu vreau să cred că în momentul de față conducerea venită de la Arad face totul ca acești bani să nu fie alocați pentru centura din Timișoara, ca să le rămână mai mulți bani pe bugetul următor pentru ceea ce înseamnă Aradul”, a declarat Adrian Pau, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă.

Deputatul de Timiș a mai precizat că este nevoie să se facă presiune pe conducerea DRDP Timișoara, în caz contrar, existând riscul ca nici anul viitor să nu înceapă lucrările la centura de sud.

„Dacă nu o să punem o presiune destul de constată pe această Direcție Regională de Drumuri, Poduri și cum s-o mai numi ea, nu cred că vom putea demara nici anul viitor cel mai important obiectiv al orașului, centura Timișoara.


Nu avem indicatori de performanță, nu avem nimic legat de coborârea de la Sânandrei, deja am discutat cu parte din colegii mei parlamentari să urgentăm obiectivul pe lista de anul viitor. Probabil nu vom reuși acest lucru pentru că DRDP-ul nu-și îndeplinește atribuțiunile. Ar trebui să ne creeze toate condițiile pentru ca noi să avem un obiectiv bine fundamentat pentru a-l propune la finanțare. Aici cred că Timișoarei și Timișului i se fac o mare nedreptate. Nu știu dacă este intenționat sau nu, nu știu dacă este concentrat din partea Aradului sau nu, acolo sunt investiții pe ceea ce înseamnă drumurile naționale. Ceea ce ne doare pe toți este centura Timișoarei, de care ține calitatea aerului, calitatea vieții noastre. Dacă nu vom reuși să gestionăm problema foarte bine, ne vom trezi în situația în care degeaba vom pune bani pentru bugetul de anul viitor, nu vom putea să realizăm acest obiectiv”, a conchis Adrian Pau.

În acest moment, la conducerea DRDP Timișoara se află Cristian Ispravnic, consilier județean în Arad din partea PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.