Aprecieri internaționale pentru primul material discografic lansat de timișoreanul Newgotti

Aprecieri internaționale pentru primul material discografic lansat de timișoreanul Newgotti

0
DISTRIBUIȚI

Noul E.P. al timișoreanului Newgotti, „Northern Lights“ are parte de aprecieri internaționale, melodiile acestuia fiind recomandată printre altele și de către binecunoscutul site american Bandcamp.

„A fost un an deosebit pentru mine atât ca artist ca și producător muzical. Am realizat câteva track-uri 2step – garage – house care au prins viață. Sunt foarte recunoscător fiindcă noul meu E.P. este apreciat și este inclus în recomandările din UK Garage Bandcamp alături de alți muzicieni deosebiți. Mulțumesc pentru toți cei care m-au sprijinit și vă doresc un Crăciun Feticit și un an nou awesome“, spune Newgotti.

Lansarea E.P.-ului Northern Lights a avut loc în luna decembrie la Cluj, Oradea și Timișoara.


Pe numele său adevărat Norbert Olah, binecunoscutul DJ s-a născut în Beiuş şi a fost pasionat de muzică încă din fragedă pruncie, dar a descoperit într-un mod mai serios muzica electronică, odată cu venirea sa la facultate în Timişoara, în 1999.

„Era mai greu pe vremea aia cu informaţia. Practic, când am venit la Timişoara, la facultate, am descoperit muzica asta mai underground. Am ajuns la chefurile anonimTM şi TM Base şi am descoperit o muzică nouă. Pe vremea aia şi la No Name era foarte underground. Erau nişte vremuri când lumea venea la party-uri pentru muzică, spre deosebire de vremurile noastre. Prin 2006 mi-am luat nişte pick – up – uri Numark. Am pus muzică pentru prima oară în public un an mai târziu în clubul Bounce alături de DJ K – Lu şi Injektah. În limba maghiară, înseamnă vestic, din partea de vest. Am scris englezeşte termenul, aşa a ieşit Newgotti. Mi-a plăcut cum sună, e cel ce vine din vest. A fost şi o poveste că am mers la un moment dat la gara Nyugati din Budapesta şi fiindcă toţi îmi ziceau aşa, a rămas acest nume“, povesteşte el.

Anul acesta, artistul timișorean a pus bazele casei de discuri 48h Records, care își propune să sprijine tinerii artiști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.